Na konci jara jsme se dočkali prvních fotek z nadcházející hororové vyvražďovačky jménem Winnie the Pooh: Blood and Honey, ve které se hlavním nestvůrným padouchem stane jeden z nejslavnějších hrdinů dětské literatury 20. století od Alana Alexandera Milnea. A nyní tu konečně máme pořádný oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na již dospělého Kryštůfka Robina, který se přátelil nejenom s Medvídkem Pú, ale i s dalšími inteligentními zvířátky ze Stokorcového lesa. Každý člověk ale jednoho dne nevyhnutelně dospěje. A to platí i pro Kryštůfka, který jednoho dne své zvířecí přátele opustí a začne si žít životem dospělého jedince. To však byla hrubá chyba, protože z jeho roztomilých kamarádíčků zas vyrostla vraždící monstra. 

Ve snímku se Kryštůfek Robin po dlouhé době vrací do Stokorcového lesa, kde si s Púem a ostatními zvířátky často hrál. Jede sem i se svou přítelkyní, které chce ukázat významnou část svého dětství. Následně do lesa přijede i parta Kryštůfkových přátel, aby zde uspořádala velkou párty. Netuší však, že les ještě stále obývá nejenom Medvídek Pú, ale i „stydlivé“ Prasátko. A oba dva lační po krvi za to, že je Kryštůfek před mnoha lety nečekaně opustil. Jak se ale zdá, ve filmu se dočkáme pouze Púa a Prasátka, postavy jako Ijáček, Sova nebo Tygr se ve snímku neobjeví. Ale kdo ví! Třeba si střihnou nějaké cameo! 

Údajně nás tak čeká staré dobré vyvražďování mladých, kteří nemají ani ponětí o tom, co za hrůzu se na ně řítí. Celý snímek má být zároveň scenáristickým a režijním debutem filmaře Rhysa Frakea-Waterfielda. Ve filmu se objeví herci jako Amber Doig-Thorne, Maria Taylor a Danielle Scott.

Film by měl premiérovat někdy ke konci letošního roku.