Sympatický medvídek se nám po letech vrací zpět v dalším hraném filmu jménem Paddington in Peru. Toho se sice dočkáme až krátce po začátku nového roku, už teď se ale můžete podívat na první oficiální trailer, který zveřejnilo Studiocanal.

Tentokrát se Paddington, kterému opět propůjčil hlas Ben Whishaw, vrací do rodného Peru, aby zde navštívil svou milovanou tetičku Lucy (Imelda Staunton), jež nyní žije v domově pro medvědy v důchodu. Spolu s ním se na cestu vydá i rodina Brownových, na všechny tak čeká zbrusu nové a napínavé dobrodružství v Jižní Americe, během něhož navštíví jak amazonské pralesy, tak i vrcholky peruánských hor.

Vypadá to na další milé pokoukání pro celou rodinu, ovšem je třeba říct, že snímek už nenatočil Paul King (Wonka), který se postaral o první (2014) a druhý díl (2017). Tak snad nakonec nebudeme zklamáni. Trailer je každopádně slibný, tudíž zůstaneme optimističtí. 

Režie se tentokrát chopil Dougal Wilson, pro něhož bude snímek celovečerním debutem. Zatím natáčel především samé hudební videoklipy. Na scénáři pracovali Mark Burton (Madagaskar) a Jon Foster s Jamesem Lamontem (Dobrodružství medvídka Paddingtona).

Dále se ve snímku objeví herci jako Olivia Colman, Antonio Banderas, Emily Mortimer, Jim Broadbent, Hugh Bonneville, Julie Walters, Madeleine Harris, Samuel Joslin a Carla Tous.

V kinech od 30. 1. 2025.