Hororová značka Oni (Strangers) se k nám v roce 2024 vrátí se zbrusu novým filmem. A pokud bude slavit úspěch, mělo by se zároveň jednat o start zbrusu nové trilogie. Nyní konečně také víme, kdy přesně snímek s názvem The Strangers: Chapter 1 vejde do amerických kin.

Premiéra byla stanovena na 17. 5. 2024, u nás by to tradičně mohlo být o den dřív. Datum odhalil krátký klip z filmu, na který se můžete podívat níže. Jednou z hlavních postav nového filmu se stává Maya (Madelaine Petsch), která se rozhodla se svým snoubencem Ryanem (Froy Gutierrez) vyrazit si na malý výlet. Následně se ubytují v odlehlé chatě v lesích, kde si hodlají náležitě užívat soukromí. Na to ale mohou zapomenout, protože skupina maskovaných vrahounů si už na ně brousí své nože.

Snímek tak bude vycházet z home invasion hororu z roku 2008, o který se postaral Bryan Bertino. Nadcházející The Strangers: Chapter 1 natočil Renny Harlin, který je zodpovědný za slavné filmy jako Smrtonosná past 2 (1990), Cliffhanger (1993), Dlouhý polibek na dobrou noc (1996) a Lovci myšlenek (2004). Za scénářem stojí Alan R. Cohen a Alan Freedland.

Dále by se ve filmu měli objevit herci jako Gabriel Basso, Rachel Shenton, Ema Horvath, Ella Bruccoleri, George Young, Ryan Bown a Ben Cartwright.