Pokud někdo může mít z odložení druhé části Duny z letošního listopadu na příští jaro radost, tak je to rozhodně Marvel. Pro jeho nadcházející MCU podívanou jménem Marvels, jejíž listopadové datum premiéry i nadále platí, to tím pádem znamená, že v kinech bude o konkurenci méně. Otázkou je, zda to následným tržbám nějak výrazně pomůže. To se holt budeme muset nechat překvapit, mezitím se ale můžete výše podívat na nejnovější upoutávku.

Ta slouží především jako představení hlavních třech protagonistek celého příběhu, tedy Carol Danvers (Brie Larson), Moniky Rambeau (Teyonah Parris) a Kamaly Khan (Iman Vellani), respektive nám upoutávka nabídne určité ohlédnutí za minulostí každé z nich.

V poslední části traileru se to zase trochu více rozjede s akcí a humorem, přičemž opět nechybí ani Beastie Boys a jejich doprovodná píseň Intergalactic. Podle tvůrců by měl mít snímek navíc i přímou vazbu na chystané dva Avengers filmy (The Kang Dynasty a Secret Wars). Ta bude nějakým způsobem souviset s náramkem hlavní záporačky Dar-Benn (Zawe Ashton), díky němuž lze vytvořit dočasnou díru v časoprostoru. Tak uvidíme, co přesně pro nás tvůrci vlastně chytají.

Všechny tři hrdinky však budou muset čelit ještě jedné velice nepříjemné komplikaci. Pokaždé, když jedna z nich použije některou ze svých schopností, tak se teleportují a prohodí si místa. A to bez ohledu na to, kde se zrovna nacházejí. Ve snímku se dočkáme také jak starého dobrého Nicka Furyho (Samuel L. Jackson), tak i velice roztomilé kočičky Goose, kterou fakt nedoporučujeme provokovat. 

O režii The Marvels se postarala Nia DaCosta, která v minulosti natočila krimi drama Little Woods (2018) a horor Candyman (2021). Scénář zpracovala Megan McDonnell, která se podílela na psaní MCU seriálu WandaVision (2021).

Kromě výše zmíněných hereček by se ve filmu měli objevit také Lashana Lynch, Jude Law, Cobie Smulders a Randall Park.

Oficiální premiéra je stanovená na 9. 11. 2023