V nadílce trailerů od služby Apple TV+ budeme ještě chvíli pokračovat. Příští měsíc se totiž můžeme těšit i na slibně vyhlížející minisérii jménem Manhunt, která se může chlubit slušným hvězdným obsazením.

Jednou z hlavních postav příběhu se stane John Wilkes Booth (Anthony Boyle), americký herec, který proslul vraždou Abrahama Lincolna (Hamish Linklater) ve Fordově divadle. Po této události je Boothovi v patách vojenský úředník Edwin Stanton (Tobias Menzies), který byl zároveň Lincolnovým dobrým přítelem. Na něho i jeho muže tak čeká závod s časem, během něhož přijdou na stopu spiknutí Konfederace. Podaří se zachovat ideály, za které Lincoln bojoval? Minisérie bude vycházet z knihy Manhunt: The 12-Day Chase for Lincoln's Killer z roku 2006, kterou napsal James L. Swanson. 

Tvůrkyní a hlavní scenáristkou se stala Monica Beletsky, která psala pro seriály jako Světla páteční noci (2006) a Fargo (2014). O režii se postaral Carl Franklin (MINDHUNTER: Lovci myšlenek).

Dále hrají Patton Oswalt, Matt Walsh, Betty Gabriel, Glenn Morshower, Lovie Simone, Will Harrison, Brandon Flynn a Dexter Tillis.

Minisérie bude na službě Apple TV+ premiérovat 15. 3. 2024.