Lidožravé mořské panny sice nejsou ve světě kinematografie něčím novým a originálním, přesto se studio MSR Media International rozhodlo, že jedné takové nadělí celovečerní film. Na světě už máme i oficiální trailer ke snímku The Little Mermaid, na který se můžete podívat výše.

Jednou z hlavních postav se stává Dr. Eric Prince, archeolog, který na jistém karibském ostrově nalezne něco fascinujícího. Důkaz o existenci vyspělé starověké společnosti. Zatímco jeho výzkum pokračuje, setkává se s tajemnou a krásnou Aurorou Bey, do které se samozřejmě pak i zakouká. K jejímu příchodu dojde tehdy, kdy záhadně mizí lidé a v místních vodách se začnou zjevovat mořské panny. Když pak ale na ostrov dorazí Ericův mentor a kamarád, náš hrdina následně odhalí skutečnou identitu ženy, do které se zamiloval.

Už podle traileru je jasné, že snímek žádným veledílem asi nebude, ale oproti té hrané Disneyho předělávce, která vyšla minulý rok, by to i tak mohl být asi 10x zábavnější. 

O režii se postaral Leigh Scott, který dlouho dobu točil snímky pro The Asylum, filmovou produkční společnost se zaměřením na mockbustery, která nám nadělila „skvosty“ jako legendární Žralokonádo.

V chystaném a mládeži nepřístupném filmu si zahrají herci jako Lydia Helen, Mike Markoff a Jeff Denton.

Datum premiéry zatím neznáme.