Studio Quiver Distribution se pochlubilo oficiálním trailerem na hororový thriller jménem Gods of the Deep, který se zcela zjevně inspiroval prací H. P. Lovecrafta. Podívat se na něj můžete výše.

Na dně oceánu se objeví tajemný otvor, který vede do neprozkoumaných vod. Skupina průzkumníků v ponorce se proto vydává na nebezpečnou misi, aby zjistili, co se v oněch podivných hlubinách vlastně ukrývá. Následně objeví ztracený podmořský svět, který však obývá prastará rasa bytostí z jiného světa. A jak je z traileru zřejmé, příliš sympatií ke svým lidským návštěvníkům chovat nebudou. Kromě Lovecrafta upoutávka také krapet připomíná takovou podmořskou verzi hororu Horizont události (1997), ale zda se bude jednat o podobně kvalitní podívanou, se necháme překvapit. 

O scénář a režii se postaral Charlie Steeds, který má za sebou řadu různých hororů, bohužel ale ne úplně dobře hodnocených.

Ve snímku se každopádně objeví herci jako Derek Nelson, Makenna Guyler, Rory Wilton, Tim Cartwright, Kane Surry, Lisa Gorgin, David Lenik, Rowena Bentley, Chris Lines a Scot Scurlock.

Snímek dorazí na VOD 6. 2. 2024.