Přesně za měsíc dorazí do amerických kin romantický thriller Love Lies Bleeding, nový film od studia A24, ve kterém se v hlavních rolích objeví Kristen Stewart (Zločiny minulosti) a Katy O'Brian (Mandalorian). Na světě máme nový oficiální trailer, na který se můžete podívat výše. Snímek se již objevil na filmovém festivalu Sundance, jehož další ročník skončil minulý týden.

Těšit se tak můžeme na příběh o mladé ženě jménem Lou (Stewart), která se jednoho dne seznámí s Jackie (O’Brian), ambiciózní kulturistkou, která míří do Las Vegas, aby si splnila svůj soutěžní sen. A samozřejmě mezi oběma ženami přeskočí jiskra. Problém však nastane ve chvíli, kdy se obě dvě zapletou do zločineckých sítí Louiny rodiny, do níž patří i její otec (Ed Harris), který vlastní místní střelnici. 

O scénář a režii se postarala britská filmařka Rose Glass, která stojí za snímkem Svatá Maud (2019). Dále na scénáři pracovala také Weronika Tofilska (Jeho temné esence).

Ve snímku také uvidíme herce jako Jena Malone, Dave Franco, Anna Baryshnikov, Keith Jardine, Catherine Haun, David DeLao a Jerry G. Angelo.

Snímek se v amerických kinech objeví 8. 3. 2024, u nás se zřejmě objeví až o nějaký čas později.