Mimo Netflix a HBO patří i Amazon Prime Video mezi velké hráče na současném poli placených streamovacích služeb. Z těch největších jmen, která nabízí, můžeme jmenovat například skvělou satiru The Boys, která bravurně obrací téma superhrdina versus padouch. Nebo pekelně dobře zpracovanou seriálovou adaptaci literární spolupráce Neila Gaimana a magického Terryho Pratchetta, kteří společně dali vzniknout nadpozemskému dílu s názvem Dobrá znamení. A kdo by mohl zapomenout na trio Hammond-May-Clarkson, které se po peripetiích v Top Gearu přesunulo právě na Amazon, jenž dal pánům více prostoru a financí na jejich typické řádění, které bylo symbolicky pojmenováno jako The Grand Tour (zde netrpělivě očekáváme další epizody čtvrté série, která bombasticky odstartovala speciálem Seamen). 

Nyní si pro nás Amazon přichystal nový seriál s názvem Hunters, který nás zavede do New Yorku konce 70. let. Zde se seznamujeme se zvláštní partičkou lovců nacistů, kteří odhalují dalekosáhlé spiknutí, jehož součástí je zjištění, že Ameriku obývají stovky uprchlých nacistů. Proto se rozhodnou bojovat a vydají se na krvavou cestu pomsty dlážděnou spravedlností, jež je však záhy zavede mnohem dále, než by čekali. Překazit nové plány jejich dávného nepřítele totiž bude vyžadovat rychlou a čistou akci. 

V seriálu si zahraje mnoho známých tváří. Mimo Al Pacina, který ztvární postavu Meyera Offermana, zde uvidíme i Logana Lermana (Percy Jackson) v roli mladého Jonaha Heidelbauma. Za zmínku rozhodně stojí i Saul Rubinek coby Murray Markowitz.

Seriál se na Amazon Prime Video dostane už 21. února. Pokud byste tedy případně uvažovali o tom, že si službu pořídíte, Hunters rozhodně vypadají jako důvod, proč tak učinit. Zajímavější látku budete totiž hledat jen stěží.