Trailer láká na dramatický konec Lovců duchů (Supernatural). Tento seriál, kterému momentálně běží závěrečná 15. řada, je momentálně nejdéle vysílaný hraný fantasy seriál v amerických televizích. Premiéru si odbyl v roce na stanici WB, která byla následně nahrazena stanicí CW, kde je vysílán doposud. Za svoji dlouhověkost může seriál poděkovat oddané základně fanoušků, která Lovcům duchů pomohla přežít v nekompromisně se měnícím prostředí televizní zábavy.

Bratři Winchesterové se již vypořádali snad s každým myslitelným monstrem z pohádek nebo mýtů. Vedli válku proti nebi i peklu. Teď se však musí vypořádat s nejnebezpečnějším protivníkem. Samotným Bohem. Ten nemůže být zabit, protože by to znamenalo konec vesmíru. Ale může být spoután, a to následováním jednoho neveselého Biblického motivu. Obětováním jednoho z bratrů.

Trailer pokračuje v tomto neveselém tónu. „Všechny dobré věci musí jednou skončit,“ říká Bůh na začátku videa. Následně se Dean obrací na Sama s rezignovaným pohledem: „Prohráli jsme.“ To nezní příliš optimisticky, ale co my víme. Nakonec to Sam a Dean může ještě obrátit. Přeci jenom ani smrt je nikdy nezastavila před jejich posláním chránit svět před monstry.

A co vy, jak si myslíte, že seriál skončí? A jak byste si představovali ideální konec jejich dobrodružství? Chtěli byste srdceryvný konec jako vystřižený z řecké tragédie, nebo přeslazený konec, v němž bratři odjedou svojí Impalou 1967 do západu slunce za znění klasického rocku? Podělte se s námi v komentářích.