“Blízká budoucnost nevypadá pro lidstvo na Zemi vůbec dobře. Ekologické znečištění, války a postupný rozpad jednotlivých zemí donutilo vládu spustit program nového začátku v souhvězdí Alpha Centauri, kde byla objevena obyvatelná planeta. Rodina Robinsonových měla to štěstí, že se do tohoto programu pod jménem Jupiter 24 dostala. Během cesty za novým domovem je jejich hlavní stanice napadena neznámým tvorem, který způsobí nouzové přistání na nejbližší planetě. Místo nového domova musí Robinsonovi bojovat o přežití na této nové planetě, miliony světelných let od starého i nového domova.”

Takto zní oficiální synopse seriálu Ztraceni ve vesmíru (Lost in Space). Tento rodinný dobrodružný seriál se na vánoce minulého roku dočkal své druhé sezóny, která podobně jako ta první sklidila u svých diváků úspěch. Ačkoliv se zdánlivě Robinsonovým podařilo přiblížit se domovu na planetě Alpha Centauri, jako vždy to nebude tak jednoduché a hlavní hrdinové opět budou muset čelit záhadnému nebezpečí. Jestli se jim tak podaří přežít i tohle dobrodružství a úspěšně založit kolonii na nové planetě, se dozvíme již v příštím roce, jelikož byla oznámena 3. série, která bude pro tento seriál finální.

“Od začátku jsme tento příběh viděli jako trilogii. Úžasné rodinné dobrodružství rozdělené na tři části, které bude mít jednoduše začátek, střed a konec.“ říká Zack Estrin tvůrce tohoto seriálu. “ Za zmínku také stojí to, čím musí každá postava projít, aby dokázala přežít každou epizodu - pokud si teda někdo zaslouží odpočinek před další misí, jsou to Will, Penny, Judy, Maureen, John, Don West, Dr. Smith… a Robot. A samozřejmě taky kuře Debbie. Takže během toho, co se jejich příběh blíží k velkolepému závěru, nemůžu se dočkat, až budu nadále prozkoumávat nové příběhy se svými přáteli z Netflixu a na všechny ty možnosti, které před námi leží.”