Největší sportovní událost roku je zde. V Paříži startují Letní olympijské hry, na kterých bude bojovat o medaile i více než stovka českých sportovců. Čistě sport zde na Nerdfixu sice nepokrýváme, nicméně na letošních hrách rozjede svou vlastní akci také Warner Bros. Discovery Sports Europe, jehož šéfové přišli s takovou svou menší blbůstkou.

Do Paříže totiž míří i animovaní hrdinové z Looney Tunes, slavné značky, která bude už za několik let slavit 100 let své existence. Nejslavnějším členem je samozřejmě Bugs Bunny, který bude díky Eurosportu přímo ve středu dění. Povede totiž svou vlastní olympijskou talk show jménem Looney Tunes Presents: Sports Talk with Bugs Bunny, jejímiž hosty budou nejenom sportovci z různých světových zemí, ale také olympijští experti Eurosportu. Níže se můžete podívat na ukázku, kde si Bugs povídá s taekwondistou Lutalo Muhammadem.

Celý tento nápad je každopádně součástí speciálního programového schématu, který pro letošní hry vymysleli lidé od Warnerů. Scott Young, který je u Warner Bros. Discovery Sports Europe viceprezidentem pro obsah, produkci a obchodní operace, se o nápadu vyjádřil následovně:

„Pro letošní hry jsme si dali další předsevzetí, že chceme divákům dopřát neokoukaný obsah, který bude zábavný i interaktivní. Bugs Bunny je ikonická animovaná postavička, která je známá i mimo svět sportu, a já věřím, že jeho nenapodobitelný styl bude pro olympijské fanoušky zdrojem poznání, pobavení i napětí.“

Koho dalšího Bugs ve své talk show vyzpovídá, se necháme překvapit. Pokud by to byl i někdo z našich luhů a háků, bylo to jistojistě milé překvapení. A kdo ví, třeba Bugse doplní ještě jiná známá Looney Tunes postavička, třeba jeho dlouholetý parťák Kačer Daffy nebo koktavé Prasátko Porky. 

Když už jsme známého kačera a prasátko zmínili, tak ještě připomeneme, že oba dva se stanou hlavními hrdiny chystaného titulu The Day the Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie. Bude se tak jednat o první plně animovaný celovečerní film Looney Tunes vytvořený exkluzivně pro kina.

Ať už ale bude příběh jakýkoliv, rozhodně můžeme počítat s tím, že chystaný animák nabídne onen trhlý humor plný nadsázky, díky kterému se celá značka proslavila.