Na fanoušky hororu čeká v létě pořádná lahůdka. Nezávislé studio NEON už nějakou dobu láká na nadcházející hrůznou podívanou jménem Longlegs, která diváky v předchozích měsících zneklidnila několika krátkými a působivými upoutávkami. Tu nejnovější z nich si můžete pustit výše.

Opět se jedná o znepokojující nadílku, která nám toho o hlavním ději moc neřekne. A je to dobře, protože to pořád skvěle funguje. Jak už dlouho víme, příběh by se měl točit kolem FBI agentky Lee Harker (Maika Monroe), která je přidělená k nedořešenému případu hrůzného sériového vraha (Nicolas Cage). Během komplikovaného vyšetřování ale vyjde najevo, že případ je napojen na agentčin osobní život.

Studio také v rámci své tajemné propagace zveřejnilo seznam kroků, které jsou potřeba k tomu, abyste byli kamsi přijati. 

Scénář a režii si vzal pod palec hororový veterán Oz Perkins, který je zodpovědný za tituly jako February (2015), I Am the Pretty Thing That Lives in the House (2016) a Mařenka a Jeníček v lese hrůzy (2020).

Dále se ve filmu objeví herci jako Alicia Witt, Blair Underwood, Lisa Chandler, Erin Boyes, Dakota Daulby, Vanessa Walsh a Charles Jarman.

V amerických kinech se snímek objeví 12. 7. 2024, zatím ale nevíme, kdy se ho dočkáme u nás.

Níže se ještě můžete podívat na některé z předchozích upoutávek.