Přesně za měsíc vstoupí do amerických kin krimi horor jménem Longlegs od nezávislého studia NEON. Společnost nás v posledních měsících všechny strašila svou perfektní propagační kampaní, v rámci které nám postupně nadělovala krátké a řádně znepokojivé upoutávky, z nichž přebíhal mráz po zádech. Tu nejnovější z nich, která trvá jen půlminutu, si můžete pustit níže.

Na světě už také máme první recenze, které snímek především chválí. Těšit se máme na řádně zlou a znepokojivou atmosféru, která se divákovi dostane pod kůži. EJ Moreno ze serveru Flickering Myth dokonce titul nazval nejděsivějším filmem desetiletí a čistým hororovým zážitkem, na který jsme všichni čekali. To vše zní samozřejmě velice slibně, jediným zklamáním ale momentálně je, že film stále ještě nemá stanovenou českou premiéru.

Příběh se zaměří na začínající FBI agentku Lee Harker (Maika Monroe), které padne k nohám nedořešený a okultní případ hrůzostrašného sériového vraha (Nicolas Cage). Agentka ale následně zjistí, že případ je napojen i na její osobní život. 

Scénář a režii si vzal pod palec Oz Perkins, který má za sebou hrůzné tituly jako The Blackcoat's Daughter (2015), I Am the Pretty Thing That Lives in the House (2016) a Mařenka a Jeníček v lese hrůzy (2020).

Dále se ve filmu objeví herci jako Alicia Witt, Blair Underwood, Lisa Chandler, Erin Boyes, Dakota Daulby, Vanessa Walsh a Charles Jarman.

V amerických kinech od 12. 7. 2024.