Minulý měsíc vydalo nezávislé studio NEON tři tajemné, kratičké a pěkně znepokojivé upoutávky na nepojmenovaný snímek. Diváci se ale rychle dovtípili, že půjde o hororový krimi thriller s názvem Longlegs, ve kterém se v hlavních rolích představí Maika Monroe (Neutečeš) a Nicolas Cage (To se mi snad zdá). A nyní nám zmíněné studio nadělilo další ochutnávku, která konečně připomíná plnohodnotný trailer. Podívat se na ni můžete výše.

Skrze nejnovější upoutávku nám studio odhalilo dvě věci. V první řadě nám potvrdilo, že se skutečně jedná o snímek Longlegs, především ale zveřejnilo i datum premiéry. Vypadá to, že snímek bude mít premiéru 12. 7. 2024.

Těšit se tak můžeme na mrazivý příběh, v němž se hlavní hrdinkou stává FBI agentka Lee Harker (Monroe), která si vezme pod palec nedořešený případ sériového vraha (Cage). Ten ale úzce souvisí s jejím osobním životem. 

O scénář a režii se postaral hororový veterán Oz Perkins, který je zodpovědný za tituly jako February (2015), I Am the Pretty Thing That Lives in the House (2016) a Mařenka a Jeníček v lese hrůzy (2020).

Dále se ve filmu objeví herci jako Alicia Witt, Blair Underwood, Lisa Chandler, Erin Boyes, Dakota Daulby, Vanessa Walsh a Charles Jarman. Pokud snímek vyjde až v polovině léta, tak do té doby by nám NEON mohl ještě nějaký ten další trailer nadělit.