Americký herec a režisér Oz Perkins nám zřejmě ještě během letošního roku nadělí svůj nový psychologický krimi thriller, který ponese název Longlegs. Snímek stále ještě nemá na světě plnohodnotný trailer, studio NEON se pouze pochlubilo několika krátkými a znepokojivými teasery, ze kterých je více než zřejmé, že film bude také okořeněný značkou dávkou hororu. To potvrzují i čtyři nové plakáty, které si můžete prohlédnout níže.

Ústřední postavou filmu se stane FBI agentka Lee Harker (Maika Monroe), která si posvítí na nedořešený případ sériového a s okultismem flirtujícího vraha (Nicolas Cage). Celý případ však bude úzce souviset i s jejím osobním životem. Jsme každopádně velice zvědaví na první oficiální upoutávku, kterou nám NEON snad už brzy nadělí. Zveřejnění plakátů je ostatně dobrým znamením. 

Režisér Oz Perkins se každopádně filmové hrůzy ani trochu neštítí, jeho filmografie se skládá z hororů jako February (2015), I Am the Pretty Thing That Lives in the House (2016) a Mařenka a Jeníček v lese hrůzy (2020).

Dále se ve filmu objeví herci jako Alicia Witt, Blair Underwood, Lisa Chandler, Erin Boyes, Dakota Daulby, Vanessa Walsh a Charles Jarman. Datum premiéry stále zatím neznáme.