Herečka Nicola Peltz Beckham, která se objevila v titulech jako Poslední vládce větru (2010) a Transformers: Zánik (2014), se brzy objeví v hlavní roli dramatu Lola, jež bude zároveň také jejím režijním a scenáristickým debutem. Na oficiální trailer, který vypadá jak z filmografie Seana Bakera (Red Rocket), se můžete podívat výše.

Příběh, který se bude odehrávat v roce 2002, sleduje osudy devatenáctileté Loly James (Peltz). Ta se zoufale snaží ušetřit dost peněz na to, aby mohla svého mladšího bratra Arla (Luke David Blumm) dostat pryč z jejich domova, který má pod palcem jejich dominantní matka Mona. Lola tak pouze chce, aby její bratr dostal šanci prožít život, na který ona sama může zapomenout. Jedné tragické noci se ale celý její svět obrátí vzhůru nohama. Od té chvíle už nic nebude jako dřív.

Jak již bylo řečeno, Nicola Peltz Beckham se objevila v titulech Poslední vládce větru a Transformers: Zánik, za které byla navíc nominována na Zlatou malinu. Ale uvidíme, třeba nám s nadcházejícím snímkem dokáže, že její pravý talent se nachází za kamerou.

Dále hrají Virginia Madsen, Stephanie Erb, Will Peltz, Raven Goodwin, Richie Merritt, Trevor Long a Anthony Molinari.

Snímek dorazí na VOD již 9. 2. 2024.