Susannah Grant, americká filmařka, která napsala slavné drama Erin Brockovich (2000), za nějž byla i nominována na Oscara, nám po dlouhých letech nadělí svůj další zrežírovaný film jménem Planeta osamělých srdcí. Nepřekvapivě se bude jednat o romanťárnu, ve které v hlavních rolích uvidíme známé herce Lauru Dern (Jurský svět: Nadvláda) a Liama Hemswortha (Hunger Games). Netflix už zveřejnil oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Příběh se zaměří na samotářskou spisovatelku jménem Katherine (Dern), která přijíždí do Maroka, kde doufá, že odlehlé prostředí něco udělá s jejím momentálním autorským blokem. Během svého pobytu se však seznámí s mladým mužem (Hemsworth), který v Maroku přebývá se svou přítelkyní. Oba dva se však až příliš sblíží. Následně mezi nimi vznikne milostný vztah, který jim změní životy.

Sama Laura Dern uvedla, že na příběhu ji zaujalo zkoumání identity a vlastních hodnot ve vztazích, obzvlášť ve světě tak intelektuálně nabitém, jako je právě literární scéna.

Susannah Grant se postarala jak o scénář, tak i o režii. Je taktéž autorkou scénáře ke známým titulům jako 28 dní (2000), Zná ji jako svý boty (2005) a Život jde dál (2006).

Dále se ve snímku objeví herci jako Diana Silvers, Ben Youcef, Bellina Logan, Rachida Brakni, Gustav Dyekjær Giese, Dillon Lane a Francesco Martino.

Na Netflixu od 11. 10. 2024.