Už za pár týdnů studio IFC Films uvede zbrusu nový a chválený horor jménem Late Night with the Devil, který na filmovém festivale v Sitges zvítězil v kategorii Nejlepší scénář. Nyní máme na světě nový oficiální trailer, který je dostupný výše.

Snímek si posvítí na Jacka Delroye (David Dastmalchian), charismatického moderátora fiktivní noční show jménem Night Owls with Jack Delroy ze 70. let, na něhož čeká pěkně divoká noc. Během televizního vysílání Delroy povede rozhovor s parapsycholožkou (Laura Gordon), kterou bude doprovázet i hlavní postava její nedávno vydané knihy. Tou je mladá dívka (Ingrid Torelli), která jako jediná přežila hromadnou sebevraždu členů satanské církve. Z nejnovějšího traileru to vypadá, že se během show pokusí skrze dívku kontaktovat samotného ďábla. A rázem půjde všechno od desíti k pěti. Celý film je každopádně prezentován jako znovuobjevená epizoda z šesté řady, která premiérovala během Halloweenu roku 1977.

O scénář a režii se postarali bratři Cameron a Colin Cairnesovi, kteří za sebou mají horory jako Sto krvavých akrů (2012) a Scare Campaign (2016).

Dále se ve snímku objeví herci jako Rhys Auteri, Ian Bliss, Laura Gordon, Ingrid Torelli, Fayssal Bazzi, Georgina Haig, Steve Mouzakis, Christopher Kirby a Gaby Seow.

Snímek dorazí na VOD 22. 3. 2024.