Poněkud nenápadný, ale velice chválený horor jménem Late Night with the Devil, ve kterém si jednu z hlavních rolí zahraje David Dastmalchian (Oppenheimer), má na světě oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Snímek se již objevil na několika filmových festivalech, kde se dočkal především pozitivních reakcí. Výše zmíněný herec si zahraje Jacka Delroye, moderátora fiktivní night show jménem Night Owls with Jack Delroy ze 70. let. Snímek je prezentován jako znovuobjevená epizoda z šesté řady, která premiérovala během Halloweenu roku 1977. V televizním vysílání tak Delroy vede rozhovor jak s parapsycholožkou (Laura Gordon), tak i hlavní postavou její nedávno vydané knihy, tedy mladou teenagerkou, která jako jediná přežila hromadnou sebevraždu členů satanské církve. To ještě netuší, že vysílání značně okoření zlá entita. 

O scénář a režii se postarali bratři Cameron a Colin Cairnesovi, kteří za sebou mají horory jako Sto krvavých akrů (2012) a Scare Campaign (2016).

Dále se ve snímku objeví herci jako Rhys Auteri, Ian Bliss, Laura Gordon, Ingrid Torelli, Fayssal Bazzi, Georgina Haig, Steve Mouzakis, Christopher Kirby a Gaby Seow.

Snímek dorazí na VOD 22. 3. 2024.