Pokud se vám líbila hororová komedie Krvavá nevěsta (2017) a prahnete po další podívané, ve které se vztah snoubenců zvrhne v boj o přežití, můžete zkusit dát šanci thrilleru Til Death Do Us Part. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Svatba je možná šťastná, ale do jisté míry i hrůzu nahánějící událost. I přestože svou drahou polovičku milujete, mohou přijít pochyby o tom, zda jste skutečně připraveni s ní vejít do svazku manželského. A občas se holt může stát, že nevěsta k oltáři ani nedorazí, což samozřejmě může pro onen vztah skončit katastrofou. Zděšení ze sňatku pocítí i hlavní hrdinka filmu (Natalie Burn), která svému snoubenci (Ser'Darius Blain) svatbu odřekne. Ten to však nehodlá nechat jen tak. Za svou láskou ale sám nevyrazí, místo toho jí budou v patách družbové, kteří se nebudou bát uchýlit k násilí. 

Nevěsta tak bude muset vzdorovat nohsledům svého snoubence, který je evidentně členem nějaké zlotřilé mafie, jinak si jeho chování nedokážeme vysvětlit. Trailer tak následně ukáže, že nevěsta se proti parťákům svého snoubence bude bránit do roztrhání těla. A evidentně i poteče krev. Otázkou samozřejmě také je, kým vůbec je sama nevěsta, protože z některých pasáží v traileru se zdá, že rány nerozdává poprvé. Podaří se ale nevěstě přežít celou noc?

Snímek se sice chlubí, že pochází od tvůrce Nezvratného osudu, ale nenechte se tím zmást. Řeč je o Jeffreym Reddickovi, který se podílel na psaní prvního dílu z roku 2000, ale zde bude vykonávat pouze roli jednoho z producentů. O režii a scénář se postarali jiní filmaři. 

Jmenovitě se otěží režie chopil Timothy Woodward Jr., jehož filmografie se skládá především z laciných béčkových titulů, tudíž s žádným zázrakem bychom raději počítat neměli. O scénář se postarali Chad Law a Shane Dax Taylor.

Dále se ve snímku objeví herci jako Cam Gigandet, Orlando Jones, Jason Patric, Pancho Moler, Neb Chupin, D.Y. Sao, Sam Lee Herring a Alan Silva.

Snímek bude uveden na VOD již 4. 8. 2023.