Věčné duše se dostaly na farmu, ve které se nacházel jen jeden bláznivý muž. Jeho cíl byl jasný - dojit, dojit, dojit. Proč to bylo tak důležité? Před čím se tím chránil? To se dozvíme již dnes! 

CO SE STALO POSLEDNĚ? 

Věčné duše bez Mistrála vyrazily vstříc lesu Wesdaweald. V průběhu cesty si skupina povšimla zvýšené bručivosti a mlčenlivosti u Brindala. Hobita, který byl smutný z opuštění svým kamarádem, však ostatní nedokázali rozmluvit. Naštěstí na ně čekalo další dobrodružství, které Brindala probralo.

Na hranicích lesa narazili hrdinové na statek, který tvořilo několik budov a ohrad plných krav. Stavení se zdálo opuštěné, ale jednoho obyvatele přece jen mělo. Podivného a zmateného muže jménem Ivon. Tento podivín skupiny přivítal a nabídl jim nocleh výměnou za to, že mu pomohou podojit krávy. Vzhledem k jeho chování a zoufalosti ovšem Duše poznaly, že je v tom něco podezřelého.

Que T. se pustil do dojení krav, Anthony začal vyrábět dojící zařízení a Brindal s Thomem vyšetřovali, co se vlastně děje. Tato záhada Brindala probrala z letargie a opět z něj byl hobit, který mluví. Bohužel se ve svém zjišťování informací příliš daleko nedostal. Ivon sdílný nebyl, Duše tak musely pracovat jen s pár vodítky. Očividně něco v noci přijde a bude to chtít mléko. Pokud ho nedostane, bude zle.

Brindal rozhodl, že bude zle, a Duše se připraví na boj. Skupina se tak s dopadem tmy ladila na střet. Zaujala postavení, ve kterém dobře viděla na mléko. Jenže než se stihlo něco objevit, stalo se něco jiného. Que T. ve své hlavě uslyšel hlas Zermena Zářivého, který mu říkal, aby za ním přišel do lesa. Que řekl Thomovi, že se tam musí vydat. A i přes jeho naléhání odešel.

Když se po patnácti minutách robůtek stále nevracel, Thom s Anthonym a Brindalem vletěli do lesa, aby Que T. našli. Jediné co ovšem našli byl použitý teleportační kruh, stopy osmi osob a vzkaz: „Jsem se Zermenem, nehledejte mě."

DOBRODRUŽSTVÍ VĚČNÝCH DUŠÍ POKRAČUJE JIŽ DNES!

• Jak se skupina vyrovná se ztrátou Que T.?

• Podaří se hrdinům zbavit statek jeho prokletí?

• Jaká hrozná ztráta čeká na Duše tentokrát?

Odpovědi na tyto otázky získáme již dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!