Připravte se na temný návrat s druhou sezónu seriálu Wednesday, která má být větší a zamotanější, než jste si doposud dokázali představit. Na akci Geeked Week nesměla chybět maličkatá ukázka z tohoto díla. A tak jsme se dočkali alespoň lehkého nahlédnutí do zákulisí. Ve videu se na scénu Akademie Nevermore vracejí původní herci, tedy Jenna Ortega, Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday, Luis Guzmán a Catherine Zeta-Jones a samozřejmě Věc (Victor Dorobantu).

Samotná ukázka je spíše směs různých záběrů na akademii a spolužáky. K vidění máme Wednesdayin příjezd na akademii s jejím typickým chladným a nezaujatým výrazem. Chybět nesmí samozřejmě již známí studenti a Věc, která slídí v okolí. K vidění jsou i členové rodiny Addamsových, přičemž v režisérském křesle můžeme zahlédnout Tima Burtona. A to je vše, co uvidíte, protože jak už řekla Jenna Ortega: „Kdybychom vám ukázali víc, krvácely by vám oči a já nejsem tak štědrá.“ Konec konců, možná se na ukázku podívejte sami a řekněte nám, co vás nejvíc zaujalo.

Už dlouho víme, že druhá řada bude podle všeho o něco hororovější. Vše je děsivé a temné, což je jedině správně. Samotná produkce začala v květnu v Irsku a ještě stále se natáčí, přičemž Jenna Ortega se nechala slyšet, že je se scénářem spokojená.

Do komediální fantasy, kterou vytvořili Al Gough a Miles Millar, přibyl také tucet nových herců, mimo jiné Steve Buscemi, Billie Piper, Evie Templeton, Owen Painter a Noah Taylor.

Ačkoliv zatím nemáme přesné datum oznámení, vypadá to, že Netflix míří na rok 2025.