Videoherní RPG Cyberpunk 2077 v současné době vzbuzuje velmi rozporuplné názory. Většina hráčů PC verze je s počinem od polského studia CD Projekt RED spokojená, zatímco na staré generaci konzolí jsou pro většinu hráčů problémy s optimalizací neodpustitelné. Navíc se nedávno objevila i hrozba žaloby, kterou chce na studio podat jeden z investorů.

Dnes však opusťme všechny problémy a pojďme se podívat na jednu z příjemnějších věcí, které se Cyberpunku 2077 týkají. Youtuber s přezdívkou Billy Crammer, jenž se věnuje úpravě již známých trailerů, či parodování, vydal na svém profilu nové video, které se týká právě zmiňovaného Cyberpunku 2077.

Video s názvem Cyberpunk 2077 Movie (2021) Trailer Concept spojuje záběry herního Night City s akčními scénami z různých sci-fi filmů, které v celku tvoří fascinující a reálně vypadající trailer. Billy Crammer tedy vytvořil zajímavý koncept toho, jak by takový filmový Cyberpunk 2077 mohl vypadat.

Přečtěte si také: Cyberpunk 2077 fan film s názvom Phoenix Program už vyšiel a je bombastický

Není to však jediný filmový pokus ve spojitosti se Cyberpunkem 2077. Pár dní před vydáním videohry vyšel téměř profesionální fanouškovský film s názvem Phoenix Program z produkce T7pro. Ten nabízí pořádnou akční jízdu s Johnnym Silverhandem v hlavní roli, kterou si můžete užít zcela zdarma s českými titulky na YouTube.