Krátce po začátku nového roku nám Netflix nadělí nový seriál jménem Kluk spolkne vesmír, který bude adaptací stejnojmenného poloautobiografického románu z 2018 od Trenta Daltona. Streamovací služba se už také pochlubila oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na Eliho Bella (Felix Cameron), normálního a sympatického chlapce, jehož rodiče jsou ale pěkná kvítka. Z části totiž vyrůstá ve světě drogových dealerů a zlodějů. Nejenže se jeho matka potýká s drogovou závislostí, ale jeho nevlastní otec navíc pravidelně obchoduje s heroinem. Podporu ale Eli nachází jak u svého staršího nemluvného bratra Guse, tak i u bývalého trestance Slima, který se pro Eliho stane něco jako otcem. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal John Collee, který se podílel na scénáři ke známým filmům jako Master & Commander: Odvrácená strana světa (2003) a Happy Feet (2006). O režii jednotlivých epizod se postarali Bharat Nalluri, Jocelyn Moorhouse a Kim Mordaunt.

Dále si v seriálu zahrají Lee Tiger Halley, Phoebe Tonkin, Jordy Campbell, Eloise Rothfield, Zachary Wan, Zac Burgess, Millie Donaldson a Korey Williams.

Na Netflixu se série objeví 11. 1. 2024.