Za necelé dva týdny se na službě Prime Video objeví nové krimi drama jménem Killer Heat, ve kterém uvidíme známé herce jako Joseph Gordon-Levitt (Policajt v Beverly Hills: Axel F), Shailene Woodley (Ferrari) a Richard Madden (Hra o trůny). Streamovací platforma už vydala oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Jednou z hlavních postav se stává soukromý vyšetřovatel Nick Bali (Gordon-Levitt), v Řecku žijící Američan, který dostane nový úkol. Musí prošetřit, co stálo za údajnou tragickou nehodou mladého lodního magnáta Lea Vardakise (Madden) na Krétě, která skončila smrtí. Švagrová oběti (Woodley) totiž oficiální policejní zprávě nevěří. Ale co přesně se vlastně stalo? Navzdory sluncem zalité kráse tohoto exotického středomořského místa nachází Nick temnotu na každém kroku. Je to místo, kde mocná a bohatá rodina Vardakisů vládne jako bohové. A podezřelým zde může být úplně každý.

Snímek bude vycházet z krátké povídky od slavného norského autora Joa Nesbøho, který je zároveň jedním z výkonných producentů. 

O režii se postaral Philippe Lacôte, jehož posledním filmem bylo mysteriózní drama Noc králů (2020). Scénář zpracovali Roberto Bentivegna (Klan Gucci) a Matt Charman (Den patriotů).

Dále se ve snímku objeví herci jako Clare Holman, Babou Ceesay, Abbey Lee, Eleni Vergeti, Emmanouil Gavridakis, Dimitris Topalidis, Christos Efthimiou a další.

Na službě Prime Video od 26. 9. 2024.