V minulé epizodě se naše skupina opět vydala do prokletého mlýna. Lstivě se do něj proplížila a pustila se do vymítání hrůz, které tam byly. Zároveň ovšem William obětavě zůstal před mlýnem..

CO SE STALO POSLEDNĚ?

Po dlouhé úvaze a diskuzích se skupina konečně rozhodla vyrazit zpět do mlýna. Šla na to ovšem lstivě. William zůstal krýt zadní řady, aby Duše věděly, co se děje venku. To se později ukázalo jako něco, co dělat úplně neměly.

Anthony, Brindal, Mistral i Thom vešli do mlýna a posádka lodi Klapka ani Mydlinka s Bavelinem jim v tom nebránili. Vyčkávali na lodi, aby zjistili, jestli se Duším zadaří. William byl jako neviditelný schován u lodi a odposlouchával tak informace.

Uvnitř mlýna čekala na skupinu temná nemrtvá síla, které se rozhodně návštěvníci nelíbili. Dům tak začal na všechny velmi rychle a mocně útočit. Když už to se skupinou vypadalo vážně bledě, Anthony padl do bezvědomí. Těžko říct, co se dělo v jeho mysli, protože chvíli vypadal, že je skutečně mrtvý. Následně ale opět ožil a dům se zklidnil! V tu chvíli se před Brindalem a Thomem objevilo další jsoucno.

Dvojice ho sebrala ze země a v tu chvíli se začaly dít věci. Celý mlýn zmizel! A to i včetně všech, kteří byli v něm. William a osazenstvo lodi Klapka zůstali jen zírat. Co se to sakra stalo? Kde jsou Věčné duše?

DOBRODRUŽSTVÍ VĚČNÝCH DUŠÍ POKRAČUJE JIŽ DNES!

• Kam se poděly Věčné duše?

• Fakt někoho zajímá i něco jiného?

Odpovědi na tyto otázky získáme již dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!