Už brzy by měla v jižní Itálii padnout první klapka chystaného thrilleru jménem Stolen Girl, který bude vycházet ze skutečné události. A server Variety nyní hlásí, že k filmu se připojují dvě známé tváře.

Tou první bude sympatická britská herečka Kate Beckinsale (Underworld), která se v posledních letech objevovala spíše v méně známých titulech.

Připojit by se k ní měl ještě Scott Eastwood (Rozhněvaný muž), syn legendárního Clinta Eastwooda, který chystá svůj údajně poslední film

Příběh by nás měl zavést do Ohia roku 1993, kdy na Maureen Dabbagh (Beckinsale) čeká šokující zjištění. Její dceru Aminu unesl bývalý manžel Karim, který ji následně propašoval pryč z USA. Maureen se proto vydává dceru hledat, ale neúspěšně. Po několika letech získá kontakt na profesionálního extraktora, který se zaměřuje právě na unesené děti.

Ten jí posléze slíbí, že jí pomůže Aminu najít. Ovšem pouze pod podmínkou, že bude bez jakýchkoliv výhrad poslouchat veškeré jeho pokyny. Maureen se nakonec podaří vypátrat dceru a svého ex-manžela v libanonském Bejrútu, zde na ni však čeká nejtěžší rozhodnutí jejího života. 

Na snímek dohlíží studio Voltage Pictures, přičemž rozpočet by měl činit 26 milionů dolarů.

O režii filmu se postará James Kent, který nám nadělil dramata jako Testament mládí (2014) a Zraněná srdce (2019). Scénář si vzali pod palec Kas Graham a Rebecca Pollock. Datum premiéry zatím neznáme.