I když kinosály zejí prázdnotou a všechna nová natáčení musela být kvůli současné situaci ve světě pozastavena, Disney a Marvel se rozhodně neflákají. Sice se kvůli pandemii koronaviru dočkáme většiny filmů se zpožděním, ale i tak je na co se těšit. Třeba na druhý díl Kapitána Marvel, který už dostal oficiální datum vydání.

Kapitán Marvel 2 by měl do kin přijít 8. 7. 2022. To zní jako dost času na výrobu i ve stavu, v jakém teď filmový průmysl je, ale musíme vzít v potaz, že Marvel Studios stále hledají režisérku, ještě není napsaný scénář a jedinou jistotou je Brie Larson, opět v roli Carol Denversové. V kuloárech se také šuškalo, že by se ve filmu mohl objevit i Henry Cavill v roli Wolverina, ale to spíš věříme tomu, že Zdeněk Troška natočí psychologické drama z druhé světové války. Nebudeme se ale hádat, že by mu to s adamantiovými drápy neslušelo. :)

Nám nezbývá než doufat, že se brzy vrátí vše do normálu, a za dva roky a tři měsíce se půjdeme do kina podívat na novou Kapitán Marvel. Těšíte se? ;)