Komediální drama Barry se své poslední odvysílané epizody dočkalo někdy koncem května/máje roku 2019. Třetí série měla klasicky navazovat další rok, ale z důvodu koronaviru byla kompletně odložena a stále se čeká, až bude moci být produkce znovu spuštěna.

I když se tedy třetí série dočkáme bůh ví kdy a dost možná až koncem roku, ne-li ten příští, ne všichni tvůrci seriálů lení. Konkrétně spisovatelé už podle herce Billa Hadera (samotného Barryho) stihli kompletně napsat scénář pro sérii čtvrtou. A i to navzdory faktu, že stanice HBO zatím čtvrtou sérii oficiálně neoznámila.

Když došlo na lockdown v březnu/marci, byli jsme asi týden daleko od začátku natáčení,“ začal herec Bill Hader v rozhovoru se Sethem Meyersem. „Naposledy, kdy jsem byl v místnosti s velkým počtem lidí, byl to table read pro první a druhou epizodu třetí série. A pak se všechno zastavilo. Třetí série je kompletně napsaná a připravená k natáčení a s časem navíc jsme si sedli a napsali i sérii čtvrtou, takže vlastně máme hotové obě. Prostě čekáme, až zase budeme moci natáčet.

Je tedy možné, že zatímco třetí série přijde později, ta čtvrtá by mohla poté dorazit zase o něco dříve, což by určitě spoustu fanoušků, kteří na nové díly čekají už více než rok a půl, mohlo potěšit.