Beetlejuice 2 nabral na palubu další slavnou hereckou posilou. Tou se stal starý dobrý Willem Dafoe (Četa, Spider-Man, Maják), pro něhož to bude vůbec první herecká spolupráce s Timem Burtonem, který se vrací k otěžím režie. Server The Hollywood Reporter uvedl, že Dafoe by měl v pokračování režisérovy slavné klasiky ztvárnit jakéhosi strážníka/ochránce zákona, který působí v posmrtném životě. Bližší informace o jeho roli ale zatím neznáme, stejně tak ani nevíme, zda se bude jednat o pouhé cameo, nebo zda pro něj mají tvůrci nějaké větší plány.

Dafoe se tak přidává k dalším nedávno oznámeným nováčkům, které ve druhém díle uvidíme. Těšit se můžeme například i na Monicu Bellucci (Matrix Reloaded, Spectre), která by si měla zahrát Beetlejuicovu ženu, dále na Justina Therouxe (Mulholland Drive), o jehož roli zatím nic nevíme, a samozřejmě také na Jennu Ortegu (Wednesady), která by měla ztvárnit hlavní hrdinku a dceru Lydie Deetz z prvního filmu. 

A když už je o protagonistce z původního snímku řeč, tak se vrátí i Winona Ryder, která si jednu ze svých nejznámějších rolí zopakuje. Připojí se k ní i Catherine O'Hara, která opět ztvární macechu Deliu Deetz. A to nejlepší na konec. Do titulní role profesionálního bioexorcisty se vrátí i sám Michael Keaton, bez něhož bychom si plnohodnotné pokračování jen těžko dokázali představit.

Natáčet se začalo před několika dny v Londýně, tudíž v následujících měsících bychom se snad mohli dozvědět podrobnosti o hlavním ději. 

Za poslední verzí scénáře k druhému dílu stojí duo Alfred Gough a Miles Millar, které stojí za vznikem výše zmíněného seriálu Wednesday, na jehož tvorbě se Burton podílel také. O hudbu by se měl opět postarat režisérův dvorní skladatel Danny Elfman.

Připojí se k filmu ještě nějaké další slavné hvězdy? To se necháme překvapit, ale už teď vypadá herecká skvadra rozhodně velice slibně.

Oficiální premiéra je stanovená na 6. 9. 2024.