Někdy v polovině měsíce by měla padnout první klapka chystané filmové adaptace slavného herního titulu Until Dawn (2015) od studia Supermassive Games. A jak se nám start natáčení pomalu blíží, obsazení se dále hezky rozšiřuje. Server The Hollywood Reporter nyní hlásí, že k filmu se připojili tři další herci.

Jedním z nich je i sympatický Peter Stormare, který se již objevil v herní předloze, kde ztvárnil tajemného doktora Alana J. Hilla. Podle informací od insiderů by si Stormare měl roli zopakovat i v chystané filmové adaptaci.

Slavného švédského herce můžeme dále znát z filmových titulů jako Fargo (1996), Minority Report (2002) nebo Constantine (2005). 

Dále se k filmu připojili Maia Mitchell a Belmont Cameli, ovšem zatím není známo, koho přesně si ve filmu vlastně zahrají. Australská herečka Maia Mitchell se například objevila v dramatu Horké letní noci (2017) a komedii Poslední léto (2019), Belmont Cameli si zas zahrál v romanťárně Letní úlet (2022) a komediálním seriálu Saved by the Bell (2020).

Všichni tři zmínění herci tak doplní obsazení, které už od června tvoří Ella Rubin (Představa o tobě), Michael Cimino (Já, Victor), Ji-young Yoo (Ranařky) a Odessa A’zion (Nashville). Tak uvidíme, kdo další se do padnutí první klapky k filmu ještě připojí. 

Tvůrci slibují mládeži nepřístupnou podívanou, která vzdá hold hororovému žánru. O režii se postará David F. Sandberg, jehož celovečerním debutem byl horůrek Zhasni a zemřeš (2016). Dále se postaral o pokračování snímku Annabelle s podtitulem Zrození zla (2017) a o oba dva díly superhrdinského Shazama (2019).

Scénář si vzal pod palec Gary Dauberman (Annabelle, To, Sestra), první verzi zas sepsal Blair Butler (Pozvánka do pekla). Stále ale není známo, kdy přesně se filmu dočkáme.