Rian Johnson nezklamal. I třetí díl jeho detektivky Na nože, který ponese název Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, bude mít také řádně hvězdné obsazení. To se nám v posledních dnech velice hezky rozrostlo, však také není divu, protože natáčení by mělo začít zřejmě už někdy v následujících dnech. A nyní server The Hollywood Reporter hlásí, že k projektu se připojili další herci.

Jedním z nich je na Oscara nominovaný Josh Brolin, hvězda z titulů jako Tahle země není pro starý (2007) a Sicario: Nájemný vrah (2015), taktéž samozřejmě představitel Thanose v MCU a Gurneyho Hallecka v obou částech Duny.

Nově se k filmu připojil také irský herec Daryl McCormack, který si například zahrál jednu z hlavních rolí v komediálním dramatu Hodně štěstí, pane Veliký (2022), poznat ho ale mohou i fanoušci seriálu Gangy z Birminghamu (2013). 

Oba dva herci tak doplní obsazení, které již tvoří Cailee Spaeny (Občanská válka), Josh O'Connor (Rivalové), Andrew Scott (Ripley), Glenn Close (Americká elegie), Kerry Washington (Nespoutaný Django), Jeremy Renner (Starosta Kingstownu) a Mila Kunis (Černá labuť). To už je slušná skvadra podezřelých, kteří budou hrát v novém případu Beniota Blanca (Daniel Craig) zásadní roli. A dost možná se k nim ještě někdo další připojí.

Stále však čekáme na nějaké potvrzení, že se ve filmu mají objevit i Tom Hardy (Venom) a Lindsay Lohan (Protivný sprostý holky).

O scénář a režii se tradičně postaral výše zmíněný Rian Johnson. Filmu se na Netflixu dočkáme v roce 2025.