V roce 2024 se dočkáme dlouho očekávaného pokračování Jokera, které ponese podtitul Folie à deux. Klaunského prince Gothamu si v něm opět zahraje Joaquin Phoenix, který za roli získal v roce 2020 svého prvního Oscara. O režii se opět postaral Todd Phillips, díky kterému jsme se v minulých měsících dočkali hned několika fotek z chystaného filmu. Nyní máme na světě dvě další fotky, které si můžete prohlédnout níže.

Na jedné z nich se nachází Arthur (Phoenix), který je zřejmě zavřený v ústavu Arkham Asylum, kde ho předchozí film zanechal. Na další fotce si můžeme pořádně prohlédnout novou Harley Quinn, kterou si zahraje herečka a zpěvačka Lady Gaga. Vedle ní je Arthur opět skoro v „plné zbroji“, tedy se svým sakem a ikonickým make-upem. 

Podrobné informace o ději se i nadále drží pod pokličkou, nahlédnout bychom ale měli do Arthurova stráveného času v Arkhamu, kde se pravděpodobně seznámí s výše zmíněnou doktorkou Harley Quinn, se kterou zřejmě následně naváže milostný vztah.

Opět se hodí připomenout, že pokračování Jokera má být údajně také z jisté části muzikálem. Zda něco takového bude fungovat u pokračování filmu, který byl v podstatě psychologickým krimi dramatem, je otázkou. Prvního oficiálního traileru bychom se každopádně mohli dočkat už za pár měsíců. 

Za scénářem opět stojí jak režisér Todd Phillips, tak i Scott Silver (Fighter). Dále se můžeme těšit na herce jako Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland a Harry Lawtey. Z prvního dílu se má vrátit i Zazie Beetz, která opět ztvární Arthurovu sousedku Sophie Dumond.

Hudbu k druhém dílu má opět složit Hildur Guðnadóttir, která za soundtrack z prvního dílu vyhrála Oscara.

Oficiální premiéra je stanovená na 3. 10. 2024.