Jamie Lee Curtis se objeví ve filmové předělávce známé herní série Borderlands. Hrát bude postavu archeoložky Tannis, která se objevila ve všech třech dílech herní série a bude jednou z hlavních postav připravovaného filmu. Jamie se jako herečka proslavila hlavně hororovou sérií Halloween, naposledy se před kamerami objevila v detektivce Na nože. V pondělí tuto zprávu oznámilo studio Lionsgate.

Režisér chystaného snímku k tomuto oznámení řekl: "Jamie Lee Curtis je ikonou a je mým celoživotním snem s ní spolupracovat. Těším se, jak postavě Tannis vdechne svůj humor a svou srdečnost."

Nyní tak známe herecké obsazení hlavní trojice, kolem které by se měl celý příběh točit. Postavu Rolanda ztvární Kevin Hart a představitelkou sirény Lilith se stane Cate Blanchett.

Reakce na sociálních sítích jsou vesměs pozitivní, někteří komentující se sice vyjadřovali ve smyslu, že Jamie je výrazně starší než její herní předloha, snad ale bude v tomto případě platit, že věk je jenom číslo.

Film Borderlands vypadá slibně nejen díky známým hereckým jménům. Scénář k němu napsal Craig Mazin, mimo jiné autor scénáře k veleúspěšnému seriálu Černobyl. Film bude režírovat Eli Roth, známý díky dvoudílné hororové sérii Hostel.

Snímek ještě nemá oznámené datum vydání, můžeme doufat, že se ho dočkáme již v příštím roce.