Určitě každý rád vzpomíná na dětská léta, kdy jako malí školáci jsme s radostí usedli k televizím, vzali do ruky ovladač a začali zběsile přemačkávat kanály, abychom našli Minimax, Jetix nebo Cartoon Network. Jetix už dávno není mezi námi. A existuje lehká šance, že se stejného osudu brzy dočká i právě nejstarší CN. A to kvůli Warner Bros. Discovery.

Podle nedávných zpráv společnost Cartoon Network, který byla založena v roce 1992 Tedem Turnerem, splyne se společností Warner Bros. Animation, jež právě prochází restrukturací a skupuje různá studia. To velmi pravděpodobně vyústí v několik změn, pokud tedy vezmeme v potaz, kolik filmů byl zrušeno, odloženo nebo zničeno, jako tomu bylo v případě Batgirl. Tou nejhorší variantou je zánik stanice a její kompletní předělávky. Z čehož mají fanoušci největší strach a dávají to hlasitě najevo.

Jenže splynutí neznamená nutně ukončení jedné éry. Projekty a plány by měly zůstat nedotčené a celé splynutí by nemělo mít nijak velký vliv na celkovou produkci současného programu v televizi. Vliv to bude mít právě na zaměstnance, studio a obecně pracovní sílu. Zároveň několik zaměstnanců, včetně uměleckého ředitele Davida DePasquala, zdůrazňuje, že stále mají svou práci a pracují zde, takže prozatím Cartoon network stále žije! Ale jak dlouho?