Duše v minulé epizodě vyřešily démonický problém ve vinařství rodiny Oveso. Stejně jako zmizel problém v této rodině, zmizela i Sharlott. Věčné duše se nyní bez asimarky chystají do města Othe. 

CO SE STALO POSLEDNĚ?

Brindal a Mistral rozpoutali boj s LeGrandem Oveso. Ukázalo se ovšem, že byl pouze iluze a ve skutečnosti se jednalo o démona. Téměř ihned po odhalení své pravé podoby ovšem zmizel. Boj ale neskončil, protože na roztroušené Věčné duše po areálu zaútočili místní strážní. V dlouhém a vyčerpávajícím boji se celé skupině, které se přidal na pomoc i Julien, podařilo všechny strážné porazit.

Následně se hrdinové vydali do sklepení místního sídla, protože právě tam zamířil LeGrand ve své pravé podobě a společně s ním i jeho účetní. Během jejich pronásledování nejprve narazili na sovověda, se kterým si ale snadno poradili. Souboj s děsivým démonem a účetním ovšem pokračoval. I přes jisté potíže se skupině nakonec podařilo všechny nepřátele porazit.

Věčné kecy s Jirasem, Robkem a Geluem!

V celách ve sklepení čekalo na Duše překvapení. Oba bratři Oveso v nich byli zavřeni. Pokusili se uzavřít smlouvu s démonem, aby jim pomohl zlepšit prodeje jejich vína a vyhrát tak soutěž o lukrativní zakázku do Království. Démon je ovšem podvedl, převzal jejich podnik a bratry uvěznil. Oba byli Duším vděční a slíbili jim odměnu. Také jim slíbili, že se do soutěže o zakázku pro Království nezapojí. Díky tomu byl úkol skupiny splněn a mohla se vrátit zpět.

Po návratu do hostince se Thom odebral do svého pokoje k modlitbám. Sharlott a Mistral se mezitím přesunuli do svého pokoje pro trochu soukromí. Zbytek skupiny si dopřával zaslouženou alkoholickou odměnu. Během noci Thomericana navštívil v jeho snech Kord a řekl mu, že na sobě musí ještě hodně pracovat. Zároveň ho obeznámil s tím, že Sharlott je nyní jeho starostí a Thomerican si s ní již nemusí lámat hlavu. Po probuzení z tohoto snu zjistil trpaslík zajímavou věc - jeho schopnosti byly zpět!

Sharlott během noci Mistralovi řekla, že se následující den vydá pryč společně s Julienem, aby našli ztraceného Sharfera Grasswatera. Došlo tak k jejich rozloučení. Toto loučení pokračovalo ještě ráno, kdy se Sharlott rozloučila i se zbytkem Duší a společně s Julienem poté vyrazila do východu slunce..

DOBRODRUŽSTVÍ VĚČNÝCH DUŠÍ POKRAČUJE JIŽ DNES! 

• Jak bude vypadat dynamika ve skupině bez Sharlott?

• Co na naše hrdiny čeká ve městě Othe?

• Bude Mistral po Sharlottině odchodu smutňoučký?

Odpovědi na tyto otázky získáme již dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!