Arila je za námi. Proto se vracíme do běžného režimu bez nedělního streamu. Ale nemusíte se bát! I tento týden si nás užijete třikrát - Věčné kecy, Věčné duše a Lamy Na tahu. No není to paráda?

ÚTERÝ - VĚČNÉ KECY

Již dnes večer nás čeká skvělé trio! Náčelnos Jiras, upovídaný Robko a charismatický Gelu! Tohle si nemůžete nechat ujít. Ve Věčných duších se toho stalo spoustu a ne vždy to bylo příjemné. Navíc jsme si zažili první romantické vzplanutí mezi postavami ve skupině. Jak to Mistral vnímal? A co si o tom myslí zákeřný šéf Jiras?

To se dozvíme již dnes večer od 18:00 na Twitchi, Youtube i zde na Nerdfixu!

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

V minulé epizodě došlo k velkému boji na panství Oveso. Když se Duše probojovaly až do sklepení celého sídla, zjistily, že bratři Oveso byli zavřeni v celách. Za LeGranda Oveso se vydával démon, se kterým bratři uzavřeli smlouvu, aby měli lepší víno. No, nebylo to nejlepší obchodní rozhodnutí. Duše ovšem bratry osvobodily a zařídily, že se nebudou účastnit soutěže o nejlepší víno.

Po návratu do hostince si skupina dopřála zasloužený odpočinek. V noci se stalo několik věcí. Jednak se Thomericanovi vrátily jeho schopnosti. Druhak se Sharlott rozloučila s Mistralem a řekla mu, že druhého dne opustí skupinu společně s Julienem. A k tomu také došlo.

A co se bude dít dál? Jak bude probíhat cesta skupiny do města Othe, ve kterém řádí dračice? To zjistíme ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!

SOBOTA - LAMY NA TAHU

Klasika se vrací! Již je to nějaká doba, co jsme si užili vlny Karibiku. Proto jsme se rozhodli, že opět vyrazíme brázdit širé oceány. Můžete se těšit na Flowee a její hosty ve hře Sea of Thieves! Rozhodně se totiž musíme podívat na update, který do hry přidal Piláty z Kalibiku! Ano, víme, že už je venku delší dobu, ale tak co.

Lamy na tahu začínají v sobotu od 18:00 na Twitchi!

Viděli jste naši Arila minisérii?

MOUDRO PRO TENTO TÝDEN

Magicový balíček funguje na stejném principu jako guláš. Když tam dáte pouze ingredience, které tam patří, nemůže to dopadnout špatně.

ROBKO Z NA TAHU