Slavná videoherní série Mortal Kombat se dočkala několika filmových a seriálových adaptací. Dva filmy v devadesátkách, animované seriály, hrané seriály, několik nezávislých projektů a mnohem více. O tom všem mluvíme v našem tematickém článku a videu. 

Film Mortal Kombat z roku 2021 je nejnovější hranou adaptací této videoherní série, a i když má pouze mírné nadprůměrná hodnocení, pořád se očekává pokračovaní. Ve filmu totiž chybělo několik důležitých postav, a právě na ně bychom se mohli těšit. 

Uživatel President Of Physical Media se na svém twitteru pochlubil detaily z testovacího promítání filmu, kterého se údajné účastnil. Některé z těchto detailů jsou očekávané. Film například obsahuje „spoustu úmrtí“ spolu s „skvělými bojovými sekvencemi“ a „spoustou krve“. Nicméně, dozvídáme se také několik informací o ději filmu.

Přestože nebyly odhaleny žádné konkrétní detaily, film se prý zaměří na postavy Johnnyho Cage a Kitany. To zní jako skvělá novinka, protože Johnny Cage byl jedním z nejžádanějších postav pro film z roku 2021. Nyní, když bude v pokračování, a navíc ho bude hrát Karl Urban, to prostě nemůže dopadnout špatně. Nebo jo?

Zde je kompletní seznam údajně odhalených detailů z testovacího promítání Mortal Kombat 2, jak bylo sdíleno na twitteru:

  • Spousta úmrtí
  • Film se zaměřuje na Johnnyho a Kitanou
  • Všechny ostatní postavy jsou odsunuté do pozadí
  • Skvělé bojové sekvence
  • Karl Urban byl jako Johnny v pořádku, ale možná trochu starý pro tuto roli
  • Kitana byla úžasná

Samozřejmě, tyto detaily ještě nebyly oficiálně potvrzeny, takže na ně musíme nahlížet velice opatrně. Protože ale první film se zaměřil především na Scorpiona a Sub-Zera, což je jedna z oblíbených dvojicích protivníků jak ve hře, tak prakticky v každé adaptaci, tak teď dává smysl zaměření na další dvojici postav.

Filmu bychom se měli dočkat 24. října 2025. Do té doby nám nezbývá nic jiného než jen čekat.