Po americké herečce Amber Heard, která upadla v nemilost mnoha lidí po kauze a soudním procesu s jejím bývalým manželem Johnnym Deppem, se zem úplně neslehla. Ještě letos ji totiž uvidíme v jedné z hlavních rolí v italsko-americkém thrilleru In the Fire, který už má na světě oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Bude se také jednat o první film od konce zmíněného soudního procesu, ve kterém se Heard objeví. Příběh se bude odehrávat v 90. letech 19. století, zaměří se na doktorku Grace Burnham (Heard), která cestuje z New Yorku na odlehlou plantáž, aby se starala o podivného a narušeného chlapce, jenž navíc ovládá nevysvětlitelné schopnosti. 

Doktorka se snaží chlapci usilovně pomáhat a vyléčit ho, ale to bude mít evidentně hrozivé následky. Zažehne tím totiž válku mezi vědou a vírou, ve které na jedné straně stojí ona a na druhé zas kněz, jenž věří, že chlapce posedla jakási démonická entita. A pokud se s ní něco neudělá, může to přinést zkázu celé jejich vesnici.

Amber Heard snímek každopádně označila za meditaci o téměř nadpřirozených silách lásky vyprávěnou prostřednictvím silné a nezávislé ženy na přelomu 20. století. Zároveň uvedla, že jí bylo ctí být součástí takového láskyplného projektu, jenž se skládá z tak úžasného obsazení. 

O scénář a režii se postaral Conor Allyn, který už má za sebou thrillery jako Java Heat (2013), Vraťte mi mé dítě (2014) a Vražedná náruč (2017). Na scénáři ještě pracovali Silvio Muraglia a Pascal Borno.

Dále se ve snímku představí herci jako Eduardo Noriega, Lorenzo McGovern Zaini, Luca Calvani a Sophie Amber.

Snímek by měl zamířit na VOD již 13. 10. 2023.