Slavné studio A24, které se potrpí na kvalitu, nám už letos na jaře nadělí zbrusu novou hororovou podívanou jménem I Saw the TV Glow. Na světě už máme i první trailer, na který se můžete podívat výše.

Jednou z hlavních postav se stává teenager jménem Owen (Justice Smith), který se snaží přetrpět svůj život na předměstí. Jednoho dne mu ale jeho spolužačka Maddy (Brigette Lundy-Paine) pustí v televizi tajemnou noční show jménem The Pink Opaque. Když je ale show jednoho dne záhadně zrušena, začnou se dít podivné věci. To, co začalo jako nevinná vášeň pro televizní program, se promění v něco, co je vystaví riziku, že se stanou obětmi nevyslovitelných hrůz. V bledé záři televize se tak začnou v Owenově pohledu na realitu objevovat praskliny. Snímek nás donutí zamyslet se nad tím, zda nás zradily vzpomínky na mládí, nebo je ve hře něco zlověstnějšího. 

O scénář a režii se postarala Jane Schoenbrun, která má za sebou například hororové drama We're All Going to the World's Fair (2021).

Dále se ve snímku objeví herci jako Amber Benson, Danielle Deadwyler, Michael C. Maronna, Helena Howard a Danny Tamberelli.

V amerických kinech se snímek objeví 3. 5. 2024, na oznámení o české premiéře si budeme muset počkat.