V půlce letošního podzimu uvede služba Peacock novou sérii jménem Hysteria!, se kterou zavítáme do Spojených států během 80. let. Peacock už také zveřejnil první krátkou upoutávku, kterou si můžete pustit výše.

Příběh nás zavede do období, kdy v USA řádila takzvaná ,,Satanská panika“, během níž mnozí lidé viděli ďábla za vším možným, prstem se například ukazovalo i na videohry a metalové kapely. A právě jedna taková se rozhodne využít momentálního zájmu města o nadpřirozeno, aby si vybudovala pověst satanské metalové kapely. Následně ale začne docházet k bizarní sérii vražd, únosů a nejrůznějších nadpřirozených aktivit, což ve městě odstartuje doslovný hon na čarodějnice. A ten samozřejmě povede až ke zmíněné kapele.

Upoutávka nám toho zatím moc neukázala, bezpochyby to ale napraví až plnohodnotný trailer, kterého se dočkáme v následujících měsících. 

Showrunnerem a hlavním scenáristou se stal Matthew Scott Kane, který například psal pro sci-fi seriál Stitchers (2015).

V osmidílné sérii se například objeví herci jako Nikki Hahn, Chiara Aurelia, Eric Tiede, Emjay Anthony, Jessica Luza, Allison Scagliotti, Brogan Hall, Julie Bowen, Sergio Duque, Drew Waters, Brittany Wilkerson, Jennifer Yun, Garret Dillahunt, Anna Camp, Milly Shapiro a mnozí další.

Peacock sérii uvede 18. 10. 2024, u nás by ji mohl nabídnout SkyShowtime, případně i Amazon Prime Video.