Někdy během letoška by k nám měl dorazit zajímavě vyhlížející psychologický thriller jménem Mothers' Instinct, ve kterém si zahrají oscarové herečky Jessica Chastain a Anne Hathaway. Na světě už máme také oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavními postavami se stávají Celine a Alice, dvě matky, sousedky a nejlepší kamarádky, které si v 60. letech žijí spokojených životem na americkém předměstí. Vše se ale změní ve chvíli, kdy se jednomu z dětí Celine přihodí strašná nehoda. Rázem se tak staneme svědky toho, jak se přátelská pouta mezi oběma sousedkami začnou lámat, na scénu tak přichází i paranoia a pocit viny. Následně začne napínavý souboj vůlí, jenž odhalí temnou stránku mateřské lásky. 

O režii se postaral francouzský kameraman Benoît Delhomme, pro něhož bude snímek režijním debutem. O scénář se postarala Sarah Conradt-Kroehler (50 States of Fright).

Dále se ve snímku představí herci jako Josh Charles, Anders Danielsen Lie, Caroline Lagerfelt, Joel Nagle, Larry Petersen a Steve Routman.

Snímek vyjde někdy během letošního roku.