Už za měsíc se na AMC+ objeví poměrně děsivě vyhlížející thriller jménem The Apology, ve kterém se hlavní role ujme Anna Gunn, představitelka Skyler z legendárního seriálu Breaking Bad. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se bude točit kolem zotavující se alkoholičky jménem Darlene Hagen (Gunn), které se před dvaceti lety stalo něco, co je noční můrou každé matky. Její jediná dcera jménem Sally totiž beze stopy zmizela, tudíž v rámci následujících let našla Darlene útěchu především u alkoholu. Jedné noci se Darlene chystá uspořádat vánoční oslavu, na kterou pozve svou nejlepší kamarádku Gretchen (Janeane Garofalo). Netuší však, že má dorazit ještě někdo nepozvaný. 

A tím je její bývalý švagr Jack (Linus Roache), který na Štědrý den dorazí někdy kolem půlnoci. Začne se však chovat velice tajnůstkářsky. A následně přijde také řeč na její zmizelou dceru. Jack moc dobře ví, že ani po dvaceti letech se Darlene s její ztrátou nevyrovnala. Ale pak jí položí nečekanou otázku. Co by udělala, kdyby se dozvěděla, kdo je za to zodpovědný?

Upoutávka následně naznačuje, že do Darlenina domu možná dorazí ještě někdo další. Jedná se o únosce Sally? Nebo v jejím zmizení má snad prsty sám Jack, který také hraje svou vlastní zvrácenou hru? Ať už to bude jakkoliv, žádná poklidná vánoční noc hlavní hrdinku rozhodně nečeká. 

O scénář a režii se postarala Alison Locke, pro kterou bude snímek zároveň i celovečerním debutem. Mezi hlavní producentky patří Lisa Whalen, Kim Sherman a Stacy Jorgensen.

Oficiální premiéra na AMC+ je stanovená na 16. 12. 2022.