Paramount nám za necelý měsíc nadělí hudební drama jménem On the Come Up, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na šestnáctiletou dívku jménem Bri (Jamila C. Gray), která ze všeho na světě touží po jediném. Jít ve stopách svého zesnulého otce, který kdysi býval rapovou legendou. Rozhodne se proto zúčastnit několika rapových bitev, aby dokázala, že po otci zdědila talent. Když ale během svého prvního turnaje znervózní a nevydá ze sebe ani hlásku, rychle jí dojde, že talent zde stačit nebude. A pokud bude chtít skutečně patřit mezi nejlepší, tak je nutné, aby na své rapové technice zapracovala. Problémy se ale začnou hromadit i uvnitř rodiny, protože její matka se dostává do stále větší finanční tísně. 

Bri se ale dočká pomoci od hudebního producenta, který jí řekne, že pokud přijde ve správný čas se správnou písní, může jí to nastartovat parádní kariéru. A skutečně. Dívčina nahraná píseň se stane velkým hitem, díky kterému může svou matku dostat z jejích finančních problémů. Je tu však jeden háček. Onen hit se sice stane virálním, ale nikoliv způsobem, který by se Bri zamlouval. Rázem se tak ocitne rozpolcená mezi autenticitou, která ji dostala tak daleko, a falešnou osobností, kterou jí chce průmysl vnutit. Snímek vychází podle stejnojmenného bestselleru, který napsala bývalá raperka Angie Thomas.

Film bude celovečerním režisérským debutem herečky Sanaai Lathan, která si zahrála ve snímcích jako Blade, Doživotí a Vetřelec vs. Predátor. Scénář si vzala na starost Kay Oyegun. Dále se ve filmu objeví herci jako Da’Vine Joy Randolph, Lil Yachty, Mike Epps, Miles Gutierrez-Riley, Justin Martin, Titus Makin, Michael Cooper Jr. a GaTa.

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 9. 2022.