Ke konci příštího měsíce se Mary-Louise Parker, jedna z hlavních hvězd seriálu Tráva (2005), objeví v nadcházejícím sci-fi dramatu jménem Omni Loop, který už má na světě oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Herečka se ve filmu objeví jako Zoya Lowe, kvantová fyzička, která řeší unikátní a pořádně zapeklitý problém. V její hrudi roste černá díra, kvůli které jí zbývá jen týden života. Zoya však bere prášky, díky kterým je schopná vrátit se zpět v čase. Její rodina a veškeří doktoři tak vůbec netuší, že Zoya už svůj poslední týden mnohokrát prožila. Vlastně tolikrát, že už ani sama neví přesné číslo. Jednoho dne ale potká nadanou mladou studentku jménem Paula (Ayo Edebiri). Ta se posléze rozhodne spojit se Zoyou síly a pokusí se jí nejenom zachránit život, ale také rozlousknout tajemství ohledně cestování časem. Celkově to vypadá na milé drama, které bude zřejmě i jistou ždímačkou emocí. 

O scénář a režii se postaral Bernardo Britto, jehož celovečerním režijním debutem bylo komediální drama Jacqueline Argentine (2016).

Dále se ve snímku objeví herci jako Carlos Jacott, Harris Yulin, Hannah Pearl Utt, Chris Witaske, Steven Maier, Maddison Bullock, James Healy Jr., Roberto Escobar, Mike Benitez, Tracy Wiu, Michael Laurino, Iman Crosson, Jacob Bond a další.

Snímek bude uveden na VOD 20. 9. 2024.