Americká herečka Anya Taylor-Joy, která na sebe upoutala pozornost skrze povedené snímky Čarodějnice (2015) a Rozpolcený (2016), opět spojí síly s Netflixem. Zahrát by si měla v chystané seriálové adaptaci knihy How to Kill Your Family z roku 2021, kterou napsala Bella Mackie.

Hlavní scenáristkou a výkonnou producentkou chystané osmidílné série se stane Emma Moran, která například stála za vznikem dobrodružného seriálu Neobyčejná (2023) na Disney+. Anya Taylor-Joy, která bude i jednou z producentek, měla po přečetní knihy hned jasno, že ji bude chtít i zfilmovat. 

Chystaná adaptace bude sledovat Grace, dceru miliardáře a nemilosrdného kariéristy Simona Artemise, která má jaksepatří pořádně komplikovanou rodinu. Grace je výsledkem Simonova milostného románku, který si však miliardář podle svých slov vůbec nepamatuje, v rámci toho se proto Grace a její matka musely starat samy o sebe.

Když ale matka zemře a Grace odmítnou přijmout lidé, kteří by ji měli milovat, začne přeměňovat svůj hněv v něco více užitečného. Morbidně kreativními způsoby se rozhodne pozabíjet Simonovu rodinu, která je v podstatě i její rodinou. Grace se tak pomalu drápe k pomstě, ale její poslání ji odvádí od toho, co skutečně potřebuje.

Anya Taylor-Joy už s Netflixem spolupracovala na veleúspěšné sérii Dámský gambit (2020), za který získala svůj první Zlatý glób v kategorii Nejlepší herečka v minisérii nebo TV filmu.

Výše zmíněná autorka Bella Mackie bude taktéž zastávat úlohu výkonné producentky. Kdy přesně se ale adaptace dočkáme, zatím není známo.