Pokud už jste viděli Menu (2022) a prahnete po nějaké další temné a gastronomické podívané, můžete na začátku příštího měsíce dát šanci horůrku jménem House of Spoils, v němž si zahraje oscarová herečka Ariana DeBose (West Side Story). Služba Prime Video už zveřejnila oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Děj se bude točit kolem ambiciózní šéfkuchařky, která hodlá otevřít svou vůbec první restauraci na vzdáleném panství. Zde bude muset čelit nejenom chaosu v kuchyni, nedůvěryhodnému investorovi a zdrcujícím pochybám, ale také duchovi předchozího majitele panství, jenž na každém kroku hrozí, že jí zmaří veškeré plány.

Vypadá to na další snímek, který bude prostřednictvím představ a halucinací vyprávět příběh o tom, co se může stát lidem, kteří jsou až příliš posedlí dokonalostí. Ale uvidíme, co nám nakonec film naservíruje na stůl. Snad to bude alespoň trochu chutné. 

O scénář a režii se postaraly Bridget Savage Cole a Danielle Krudy, které točily pro seriály The Stand (2020) a Moonhaven (2022). Jejich celovečerním debutem byl snímek Temné hlubiny (2019).

Dále se ve filmu objeví herci jako Márton Csókás, Barbie Ferreira, Amara Karan, Arian Moayed, Szonja Oroszlán, Jeremy Wheeler, Dorka Gryllus, Mikkel Bratt Silset, Imola Gáspár a další.

Na službě Prime Video od 3. 10. 2024.