Čas od času se prostě člověku zachce na nějakou dobu vypnout a pustit si nějakou nenáročnou podívanou, u které nebude muset moc přemýšlet. A pokud v takovýchto chvílích sáhnete po nějakém tom slasher hororu, možná by vás mohl zajímat nadcházející snímek jménem House of Dolls. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na tři sestry, které spolu už nějakou dobu nejsou v kontaktu. K rodinnému setkání má ale dojít ve chvíli, kdy jejich otec zemře. Ještě před smrtí si ale přál, aby jejich dcery zavítaly do obřího domu pro panenky, v němž se kdesi skrývají peníze z dědictví. Sestry ale následně začnou přemítat nad tím, co měl vlastně jejich otec ve skutečnosti za lubem. 

Všechny tři se tak musí naučit spolupracovat a rozluštit hádanku, kterou pro ně otec v domě připravil. Jistě, za normálních okolností by to mohla být i docela zábava, ale je zde jeden háček.

V onom domě na ně bude také číhat jakýsi maskovaný vrahoun, který už si na všechny sestry a jejich kluky brousí své nože. Je snad i on součástí otcovy hádanky? Ať už to bude jakkoliv, podle traileru to vypadá, že hlavní hrdinky odhalí jakési tajemství, které se týká záhadných vražd z dávné doby.

O režii se postaral Juan Salas, ve snímku se nám představí herci jako Dee Wallace, Meeko, Stephanie Troyak, Alicia Underwood, Alex Ryan Brown, Michael A Williams, Gary Daniel Mosher, Violeta Ortega a Matt Blackwell.

Snímek by měl dorazit na VOD již 3. 10. 2023