Na konci příštího měsíce se dočkáme zbrusu nového hororového thrilleru od Netflixu jménem Don't Move, na který jakožto producent dohlížel režisér Sam Raimi (Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství). V rámci letošní netflixovské akce Geeked Week jsme se dočkali prvního traileru, který si můžete pustit výše.

Příběh by se měl zaměřit na zkušeného sériového vraha, který vstříkne truchlící ženě do těla jakousi nervově paralytickou látkou. Ta ale zřejmě nezačne účinkovat okamžitě. Oba dva se tak nacházející hluboko v lesích daleko od civilizace, ze kterých bude muset žena uniknout. Bude tak muset prchat, schovávat se a bojovat o přežití. Je ale třeba, aby si pospíšila, protože zmíněná látka začíná pomalu přebírat kontrolu nad celým jejím tělem. Bude se tak muset dostat do bezpečí dřív, než selže celý její nervový systém. Vypadá to vcelku obstojně, tak snad se máme nač těšit. 

O režii se postaralo filmařské duo Brian Netto a Adam Schindler, které už se Samem Raimim spolupracovalo na seriálu 50 States of Fright (2020). Netto také natočil horůrek Delivery (2013), Schindler zas snímek V pasti (2015). O scénář se postarali T.J. Cimfel a David White (There's Something Wrong with the Children).

Ve snímku se nám představí herci jako Kelsey Asbille, Finn Wittrock, Daniel Francis a Moray Treadwell.

Na Netflixu od 25. 10. 2024.